JP Kellams Platinum Games'ten Ayrılıyor

13.03.2017 08:59 Gazali Çetinkaya

 
   Platinum Games'in yaratıcı yapımcısı Jean Pierre Kellams ya da JP Kellams (Fotoğrafta ortadaki) şirketten ayrılıyor. Kendisi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.
 
   15 yıl önce çocukluk hayali olan kahramanları ile oyun yapmak için Japonya'ya gelen Jean Pierre Kellams zor da olsa Platinum Games ve Japonya'ya veda etmek zorunda olduğunu belirtti. Jean Pierre Kellams ilerleyen zamanlarda çalışacağı yeni stüdyoyu açıklayacağını söyledi ve son olarak "Platinum sonsuza dek parlaklığını koruyacak." diye de ekledi. 
 
   Görev süresi boyunca Jean Pierre Kellams; Vanquish'in yazarı, iptal edilen Scalebound'ın yaratıcı yapımcısı ve Bayonetta dahil daha birçok Platinum Games oyunun İngilizce uyarlamalarında görev aldı. Ayrıca Platinum Games ile alakasız olarak kendisi Apollo Justice: Ace Attorney'de Apollo Justice'in İngilizce seslendirmesini gerçekleştirdi. 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 2 Dk önce Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 1 Saat önce EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 2 Saat önce Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 3 Saat önce Max Payne'in RTX Remix Modu İçin Yeni Demo Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler