Molten Games Blunderbuss'ı Duyurdu

16.12.2013 14:43 Ant köksal

 
     Molten Games’i duyan var mı? Üzülmeyin, biz de yeni duyduk. Geçen yaz “eski Blizzard ve SOE çalışanlarını topladık, acayip bir oyun yapacağız!” diye hemen hergün duyduğumuz türden bir basın açıklaması yapmışlardı. “Eski Blizzard çalışanları” bir efsanedir zaten, hangi stüdyo oyun geliştirmeye kalksa muhakkak gidip bir tane bulur.. Yalnız NCSoft ciddiye almış olacak ki, Molten Games’e birkaç milyon dolar vermeyi uygun bulmuş! İşte o “acayip” oyunun ilk bilgileri bugün verildi: İsmi Blunderbluss.
 
     Unreal 4 motorunu kullanacak olan oyun 2015 yılında çıkış yapacak ve çıktığı zaman F2P kervanına katılacak. Klasik theme-park mmo’su olmadığı gibi, bir sandbox da olmayacak. E ne olacak? Söylenenlere göre E-sports türünü yeniden tanımlayacak!      
 
     Umarız gidip Blizzard’ın eski çaycısını işe almamışlardır.. Oyunun ilk screenshot’ı aşağıda: 
 


İlgili İçerik Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler