Monolith, Middle-earth: Shadow of War için Yeni Bilgiler Paylaştı

13.03.2017 08:27 Gazali Çetinkaya

 
   Geliştirici stüdyo Monolith Productions, Twitch üzerinde gerçekleştirdiği bir canlı yayın esnasında Middle-earth: Shadow of Mordor'un devam oyunu Middle-earth: Shadow of War için bazı bilgiler paylaştı. 
 
   Paylaşılan bilgiler maddeler halinde şu şekilde: 
 
-Shadow of War'un yetenek ağacı yüzden fazla yeteneğe sahiptir, bu da oyunculara oyun stilleri üzerinde daha fazla seçenek sunar.

-Her kale açık bir dünya alanına sahiptir, bu nedenle keşif için daha fazla fırsat olacak.
 
-Dövüş sistemi geliştirildi ve Celebrimbor için yeni eklemeler getirildi. Karakter ağır saldırlarda mızrak kullanamayacak.

-Talion kuşatma silahlarını kontrol edebilecek.

-Shadow of War, Yüzüklerin Efendisi evreninden daha fazla karakteri tanıtacak. Bunlardan bazıları ise karşımıza boss olarak çıkacak.

-Meydan okumayı sevenler için daha yüksek bir zorluk seviyesi bulunacak.

-Genişlemeler ile DLC oyunu zenginleştirecek ve ana oyun karakterleri etrafında dönmeyecek.
 
   Middle-earth: Shadow of War 22 Ağustos tarihinde Kuzey Amerika'da, 25 Ağustos tarihinde ise Avrupa'daPlayStation 4, Xbox One ve PC (Windows 10 ve Steam) için çıkış yapacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Middle-earth: Shadow of War Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Monolith Productions Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 10 Ekim 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon Age: The Veilguard PC Sistem Gereksinimleri Belli Oldu 16 Ağustos The Sims Rakibi inZOI Resmi Mod Desteğine Sahip Olacak 16 Ağustos Açık Dünya Hayatta Kalma Oyunu For the Stars Duyuruldu 16 Ağustos Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Cyrax İçin Oynanış Fragmanı Yayınlandı 16 Ağustos Korku Oyunu Slitterhead İçin Hikaye Fragmanı Yayınladı 16 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler