NFS: Hot Pursuit'in Çıkış Videosu Yayınlandı

16.11.2010 20:06 Samet Konuksal


 
 
     Birkaç saat önce Need for Speed Shift 2: Unleashed'i duyuran EA, bu hafta içinde Avrupa ve Amerika çıkışını gerçekleştirecek olan Need for Speed: Hot Pursuit'in de çıkış videosunu yayınladı.
 
     NFS: Hot Pursuit'in çıkış videosunda, oyundan alınan kovalamaca sahnelerinin haricinde Hot Pursuit'e verilen inceleme puanları ve incelemelerden bazı kesitler yer alıyor. Yüksek bir inceleme ortalamasına sahip olan Need for Speed: Hot Pursuit'in seriyi yeniden canlandıracağına kesin gözüyle bakılıyor.
 
      Bugün Amerika'da çıkışını yapan ve 19 Kasım'da Avrupa'daki çıkışını gerçekleştirecek Need for Speed: Hot Pursuit'in videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: Hot Pursuit Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Criterion Studios Dağıtıcısı: EA Games Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 16 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 1 Saat önce Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 1 Saat önce Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 2 Saat önce Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 4 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler