Naughty Dog: Yeni Nesil Düşüncesi Ürpertici

The Last of Us hiç kuşkusuz PS3'le geçirecek daha çok eğlenceli vaktimizin olduğunun kanıtlarından birisi
19.12.2011 18:35 Alkan Adakaner

      Son dönemlerde bu nesildeki konsolların yaşını iyice belli ettiğine tanık oluyoruz. Buna rağmen önemli geliştiriciler bu konsollar için harika duyurular yapmaya devam etti. GTA V, Halo 4 ve The Last of Us gibi oyunlar buna örnek gösterilebilir.
 
      Sony'nin en önemli geliştiricilerinden (hatta oyun dünyasının) Naughty Dog ise bu düşüncenin güzel olduğu kadar ürkütücü olduğu görüşünde. Yeni parlak bir oyuncağın heyecan verici olmasına rağmen geliştiriciler için ilk aşamada yapacak çok fazla işin olması bu ünlü firma yetkililerini ürkütmüş.
 
      Playstation 2'den Playstation 3'e geçiş döneminin Naughty Dog'un en karanlık günleri olduğunu belirten Naughty Dog başkan yardımcısı Evan Wells'in sözleri şu şekilde:
 
     "Yeni bir teknoloji ile buluştuğunuzda, her gününüz çok zahmet çekerek geçer; süreç çok yavaştır, bu baskıcı süreçten gerçek için çok farklı düşünce ve davranışlara ihtiyaç duyulur ve bu herkese göre değildir."
 
     Uncharted 3'ü geliştiren ekibin multiplayer modlar için indirilebilir içerik hazırladığını belirten yetkililer yeni nesil konusunda bir çalışmaları olup olmadığı konusunda bilgi vermediler, ama biz hazırlıklara başladıklarını tahmin edebiliyoruz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 1 Saat önce EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 2 Saat önce Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 3 Saat önce Max Payne'in RTX Remix Modu İçin Yeni Demo Yayınlandı 4 Saat önce Starfield'ın Shattered Space Eklentisine Ayrıntılı Bakış 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler