Nvidia'nın Mantle Benzeri Performans Artışı Sunan Ekran Kartı Sürücüsünün Betası Yayınlandı

07.04.2014 19:32 Samet Konuksal


    Bildiğiniz gibi AMD, Mantle teknolojisiyle birlikte CPU'ya yoğunlaşan oyunların yükünü azaltıp ekran kartlarının daha verimli çalışmasını sağlıyordu. Nvidia ise Mantle ile sağlanan performans artışını, sadece bir sürücüyle getirmeyi hedeflemişti. Daha önce Benchmark sonuçları yayınlanan sürücünün beta versiyonu bugün yayınlandı.
 
    Şimdilik sadece GeForce GTX 700 serisi kartlar için performans artışı sunan yeni sürücü güncellemesi, tek kart ile Rome II'de %64'e, Star Swarm'da %21'e, Arkham Origins'te ise %15'e varan performans artışı sunuyor. Çift kart ile ise aynı performans artış seviyeleri Rome II'de %71'i, Sleeping Dogs'ta %31'i, Hitman Absolution'da da %10'u buluyor.
 
    Yeni sürücüleri Nvidia'nın GeForce Experience programından otomatik olarak indirebilirsiniz. Güncellemenin diğer notlarına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 37 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 3 Saat önce Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 4 Saat önce Max Payne'in RTX Remix Modu İçin Yeni Demo Yayınlandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler