PS4 Oyuncularının %80'i Herhangi Bir Uncharted Oyunu Oynamamış

07.10.2015 20:24 Samet Konuksal


    Uncharted: The Nathan Drake Collection'un PS4 çıkışına az bir süre kala Naughty Dog tarafından ilginç bir istatistik paylaşıldı. Firmanın araştırmalarına göre PlayStation 4 sahiplerinin %80'i şimdiye kadar herhangi bir Uncharted oyunu oynamamış.
 
    Konuyla ilgili konuşan Naughty Dog'tan Eric Monacelli, "Yaptığımız araştırmalarla beraber PS4 sahiplerinin %80'inin şimdiye kadar hiç Uncharted oynamadığı sonucuna vardık. Bu yüzden serinin üç oyununu da Remastered olarak sunmak oldukça iyi bir fikir oldu. Uncharted: The Nathan Drake Collection'dan beklentilerimiz oldukça yüksek." sözlerini söyledi.
 
    Geçen senenin yaz aylarında Sony tarafından gelen açıklamalarda PS4 sahiplerinin neredeyse %50'ye yakını daha önce PS3 satın almamış müşterilerden oluşuyordu. Bu yüzden firma yeni nesil konsolunda Remastered oyunlara fazla yer vermeye gayret gösteriyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted: The Nathan Drake Collection Platformlar: PS4 Geliştirici: Bluepoint Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Ekim 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 39 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon Age: The Veilguard PC Sistem Gereksinimleri Belli Oldu 16 Ağustos The Sims Rakibi inZOI Resmi Mod Desteğine Sahip Olacak 16 Ağustos Açık Dünya Hayatta Kalma Oyunu For the Stars Duyuruldu 16 Ağustos Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Cyrax İçin Oynanış Fragmanı Yayınlandı 16 Ağustos Korku Oyunu Slitterhead İçin Hikaye Fragmanı Yayınladı 16 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler