SimCity'nin İlk Modu Çıktı

Central Train Station
07.10.2013 13:20 Gökhan Yılmaz

 
     SimCity yapımcısı Maxis'in, modlama konusundaki kurallarını duyurmasından sonra oyun için yapılan ilk mod ortaya çıktı, "Central Train Station".
 
     Modun yapımcısı SimCity 4'ten modellenen bu tren istasyonuyla ilk modu yapmış olmanın mutluluğunu yaşıyor. Her ne kadar SimCity 4'ten gelme bir içerik olsa da yeni SimCity'nin ekstra özelliklerini barındırıyor. Modun yapımcısı "SimCity 4 için yapabildiklerimizi benzer bir kalitede SimCity için de yapabileceğimizi görmüş olduk, bundan sonra daha etkileyici ve detaylı modlar gelecektir" şeklinde açıklama yapmış.
 
     Maxis'in de belirttiği gibi umarız SimCity için bolca yaratıcı mod yayımlanır. Mod bilgilerine Reddit sayfasından ulaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
SimCity Platformlar: PC Geliştirici: Maxis Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 8 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Yaz Sonu İndirimleri: 100 TL Altı Alabileceğiniz Oyunlar 3 Saat önce Sony Tarafından Sunulan Concord'un Fişi Çekildi: Paralar İade 4 Saat önce Astroneer İçin Yeni DLC Glitchwalkers Duyuruldu: İşte Detaylar 6 Saat önce Kelt Mitolojisini Konu Alan Drova: Forsaken Kin Duyuruldu 7 Saat önce Vampire: The Masquerade Reckoning of New York Çıkış Tarihi Açıklandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler