Söylenti: Yeni Soul Reaver Oyunu Yapılıyor

20.03.2012 14:19 Ersin Kılıç


     Raziel ve Kain.....Eminim benim gibi sizler de bu iki karakteri oldukça özlediniz. Bir türlü yeni nesile teşrif etmeyen bu ikili için daha önce birçok dedikodu ile karşılaşmış fakat hiçbir somut cevap alamamıştık. Yeni bir Soul Reaver oyunu için yeni bir dedikodu ise bugün teşrif etti.
 
     VG247 sitesinin raporuna göre yeni Soul Reaver oyunu bu yıl içerisinde ortaya çıkacak. İlk bilgilerin E3 fuarında duyurulacağına dair söylentilere de yer verilmiş. Hatta diğer dedikodulara nazaran daha net bir ifade ile karşılaşıyoruz.
 
     Bu yapım hakkında net bir bilgi olmasa da serinin geçmişine bakıldığında yepyeni karakterler ile yola devam edilebileceği de belirtilmiş. Yani oyunda Raziel ve Kain olmayabilir veya yepyeni bir başlangıç ile de karşılaşabiliriz. Square Enix şimdilik sessizliğini korusa da E3'ü beklemek için büyük bir neden daha ortaya çıktı.
 

İlgili İçerik Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 1 Saat önce Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 2 Saat önce Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 3 Saat önce EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 4 Saat önce Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler