Star Wars 1313'ün İlk Oynanış Videosu Şaşırtıcı!

06.06.2012 15:25 Ersin Kılıç


     E3 fuarından önce duyurusu yapılan yeni Star Wars oyunu Star Wars 1313'ün ilk oynanış videoları da yayınlanmaya başladı. 
 
     Star Wars 1313 için üç tane kısa oynanış videosu E3 fuarında yayınlandı. Aynı bölümden alınan bu üç videoya baktığımızda ise ilk dikkatimizi çeken nokta oyunun grafikleri oluyor. Gerek karakter detayları, gerek animasyonlar, gerekse de çevre elementleri oldukça başarılı duruyor.
 
     Yayınlanan tüm bu sahnelerin oyun içi grafik motoru ile hazırlandığını da hatırlatalım ki zaten videonun bazı anlarında oynanış görüntülerine de yer verilmiş. Oyunun bu oynanış videolarını bir arada aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars 1313 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Lucasarts Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 2 Dk önce Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 1 Saat önce EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 2 Saat önce Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 3 Saat önce Max Payne'in RTX Remix Modu İçin Yeni Demo Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler