Tales of Xillia'nın Yeni Karakteri "Alvin"

Shuto Matis ve Mira Maxwell'e eşlik edecek olan Alvin'in görüntüsü henüz ortaya çıkmadı
19.01.2011 16:11 Alkan Adakaner


     Namco Bandai'nin Playstation 3'e özel olarak hazırladığı jrpg oyunu Tales of Xillia'nın yeni karakteri ortaya çıktı. Japonya'da yayınlanan haftalık Shounen Jump dergisinin haberine göre oyunda "Alvin" adlı bir karakterimiz daha olacak.
 
     Daha önce Judo and Mira adlı iki ana karakterimizin olduğu açıklanmıştı. Üstelik bu iki karakter ile ilk defa "Tales of" serisinde aynı anda iki ana karakterlere sahip bir oyunu oynama şansı yakalayacağız. Şimdi Alvin de Shuto Mathis ve Mira Maxwell'e katıldı.

     Alvin'in kılıç ve tabancaları kullanabilen yetenekli bir asker olduğu söyleniyor. Grubun 3. üyesi Alvin'i Tomokazu Sugita seslendirecek. Alvin'in açıklandığı görüntüyü aşağıda bulabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tales of Xillia Platformlar: PS3 Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 9 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 9 Dk önce Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 3 Saat önce Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler