Taşınabilir Cihazlara Dragon Age Yok

15.07.2010 11:16 Alkan Adakaner


 
     2009 yılının en iyi rpg oyunlarından Dragon Age'in 2. oyununun duyurulması ile birlikte oyuncuları da heyecan sardı. Xbox 360, PC ve Playstation 3 sahipleri bu devam oyununu konsollarında oynayabilecekler.
 
     Daha önce Electronic Arts'ın finansal raporlarında Dragon Age'in taşınabilir cihazlar için de listelendiğini görmüştük, anlaşılan bu listeleme yalan oldu. Bioware patronu Greg Zeschuk, Dragon Age'in Flash olarak bulunduğunu, ama taşınabilir cihazlar için birşey söylemediklerini belirtti.
 
      Bu konuda kendinden oldukça emin olan başkan, DS, PSP ve 3DS için en azından şimdilik kapıyı kapatmış gibi görünüyor. Özellikle 3DS için Dragon Age oyunu gerçekten hoş olurdu.
 
      Biz de şimdilik gelecek Mart ayında piyasaya yeni kahraman ve oynanış özellikleri ile çıkacak olan Dragon Age 2'yi beklemek zorundayız.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Age 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation 5 Pro İçin Optimize Edilecek Oyunlar 4 Saat önce Warhammer 40K: Space Marine 2'nin İki Milyon Sattığı Açıklandı 6 Saat önce Satisfactory Tam Sürüme Kavuştu 7 Saat önce Doomsday: Last Survivors ve Metal Slug 3 Yürüyen Ölüleri Alt Etmek İçin Bir Araya Geldi 8 Saat önce PCIFIC Esports Berlin Yolcusu! 10 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler