The Last Guardian için Minimum 15GB Boş Alan Gerekiyor

01.12.2016 15:14 Gazali Çetinkaya

  
   Shadow of the Colossus ve Ico ile tanıdığımız ekip tarafından geliştirilen The Last Guardian'ın minimum ne kadar boş alana ihtiyacı olduğu ortaya çıktı.
 
   Oyuna erkenden sahip olan bir kullanıcının paylaştığı fotoğrafa göre de The Last Guardian için minimum 15GB boş alan gerekiyor. Ayrıca kutuda PlayStation 4 Pro ile ilgili bir ibare de bulunmadığı için oyun çıkışında PlayStation 4 Pro desteği sunmayıp ilerleyen günlerde yama alabilir. 
 
   Daha öncesinde açıklandığı üzere The Last Guardian, PlayStation 4 Pro üzerinde 4K çözünürlüğe upscale edilerek sunulacak ve küçük performans geliştirmeleri bulunacak.
 
   The Last Guardian 6 Aralık tarihinde Amerika ve Japonya'da,7 Aralık tarihinde Avrupa'da ve 9 Aralık tarihinde ise İrlanda ve Birleşik Krallık bölgelerinde çıkış yapacak. Oyunun çıkış yapacağı platform ise PlayStation 4.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last Guardian Platformlar: PS4 Geliştirici: SCEJ Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sega'nın Mobil Oyunu Yakuza Wars Beklenenden Erken Ortaya Çıktı 09 Eylül Valve'ın Deadlock Oyunu Henüz Çıkmadan Hilecilere Yenik Düştü 09 Eylül PlayStation 5 Pro Konsolu Yarınki Etkinlikte Tanıtılabilir 09 Eylül Carmen Sandiego Reboot Duyuruldu: İkonik Hırsız Geri Dönüyor 09 Eylül Days Gone Yönetmeni Karakterin Astro Bot'a Eklenmesinden Rahatsız 09 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler