Total War Battles: Kingdom Haftaya PC ve Akıllı Telefonlar için Çıkıyor

18.03.2016 14:54 Alkan Adakaner

 
    Free-to-Play bir oyun olan Total War Battles: Kingdom'un 24 Mart'ta PC, iOS ve Android platformlarda piyasaya çıkacağı açıklandı. Oyun akıllı telefonlara çıkması sebebiyle kontroller de bazı noktalarda kolaylaştırılmış.
 
   Total War Battles: Kingdom'un Steam sayfasına baktığımızda oyunun betasını deneyenlerin pek de memnun olmadığını görüyoruz. Pek çok oyuncu oyunda yer alan mikro ödemelerin oyunu can sıkcı bir hale soktuğunu dile getiriyor.  
 
   Aşağıda oyunun videosunu bulabilirsiniz. Grafikler akıllı telefonlar için tasarlandığından PC oyuncuları için pek tatmin edici olmayabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Total War Battles: Kingdom Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 9 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 13 Eylül Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 13 Eylül Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 13 Eylül Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 13 Eylül Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 13 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler