Transformers Arcade Salonlarına da Uğradı

26.07.2010 09:28 Alkan Adakaner


 
    Ülkemize gelir mi (gelmesi de gerekir mi) bilinmez ama Transformers Japonya'da Arcade salonlarında da boy gösterdi. Sega tarafından arcade'e taşınan oyunun konsol sürümleri ile ilgisi yok.
 
     Transformers Animated lisansını alan Sega; Transformers Animated The Chase ve Transformers Animated The Shooting adlarında 2 oyun piyasaya çıkardı. İsimlerinden de anlaşılacağı gibi bunlardan bir tanesi sürüş deneyimi sunarken diğeri ise aksiyon dolu bir shooter.
 
     Her zamanki gibi Autobot ve Decepticon'ların mücadelesinin anlatıldığı bu oyun Cuma günü Arcade salonlarındaki yerini almış. Bu arada umarım ekran görüntülerinden dolayı grafikler böyle görünüyordur, çünkü cidden bu görüntüler çamur gibi.
 
     Andriasang'deki daha fazla ekran görüntüsüne buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Transformers: War for Cybertron Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: High Moon Studios Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Ağustos Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 5 Saat önce KRAFTON’un Yeni Küresel Yayıncılık Sorumlusu, Oyun Sektörünün Deneyimli Bir İsmi Jin Oh Oldu 7 Saat önce Prison Architect 2 Süresiz Olarak Ertelendi: Ön Siparişler İade Ediliyor 8 Saat önce Until Dawn Filminin Çekimlerine Başlandı 9 Saat önce A Quiet Place: The Road Ahead Çıkış Tarihi Belli Oldu 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler