Türk Takımı Hollanda'da

06.03.2010 02:20 Tugay Kahraman


 
Avrupa`da milyonlarca dolarlık bir piyasaya sahip olan e-spor ortamı , ülkemizde fazla gelişmemiş olsada bazı takımlar kendi çabalarıyla Türk e-sporunu ayakta tutmaya çalışıyorlar. Bu yolda azimle çalışan takımlardan sonuncusu ise Call Of Duty 4 alanında faliyet gösteren HWA-Gaming .5-7 Mart tarihleri arasında Hollanda`da düzenlenecek Crossfire INTEL Challenge 7`ye kayıt yaptırabilen tek Türk takımı olan HWA , güçlü sponsorlara sahip rakipleri ile mücadele edecek. Daha önce internet üzerinden düzenlenen turnuvalarda aldığı başarılarla ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeyi başaran HWA-Gaming oyuncularının , Hollanda`dan da başarı ile döneceklerine eminiz.

Böyle sevindirici bir haberin üzücü kısmı ise HWA ile birlikte bugüne kadar yurt dışında boy gösterebilen Türk takım sayısının sadece 7 olması. Sadece Crossfire INTEL Challenge 7 de , 12 İngiliz COD4 takımı mücadele edecekken , Türkiye`de Counter-Strike ve Call Of Duty alanında toplam 7 takımın yurt dışına çıkması bizleri düşündürürken, Avrupalı takımlara sponsor olan şirketlerin hepsinin Türkiye şubelerine sahip olmaları ve harcanan bu çapalara kayıtsız kalmaları haberin bir diğer üzücü yanı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler