Xbox 360'a Özel Spec Ops: The Line Betası

16.07.2010 13:44 Alkan Adakaner


 
      2K Games,  Spec Ops: The Line için Xbox 360'a özel multiplayer beta testleri yapacağını açıkladı, tabi bu testlere herkes katılamayacak. Bunun için şansınızı denemeniz gerekiyor.
 
      Oyunun resmi sitesinde bulunan formu doldurarak multiplayer betaya katılmak için başvuru yapabilirsiniz. Siteye buradan ulaşabilirsiniz.
 
      Betaya 18 yaşından küçüklerin katılması yasaklanmış, çünkü bazı rahatsız edici içeriklerin olabileceği söyleniyor. Büyük bir yıkım sonrası Dubai'de Delta Squad'ın öyküsünü anlatan oyun gelecek yıl PC, PS3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkacak.
 
      Gold üyeliği olanlar bana çıkmaz demeyin zira işlemler sadece birkaç saniyenizi alacaktır. Bu iddialı TPS oyununu önceden deneme fırsatını bir daha yakalayamayabilirsiniz.

kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spec Ops : The Line Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Yager Dağıtıcısı: 2K Games Tür: TPS Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 1 Saat önce EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 2 Saat önce Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 3 Saat önce Max Payne'in RTX Remix Modu İçin Yeni Demo Yayınlandı 4 Saat önce Starfield'ın Shattered Space Eklentisine Ayrıntılı Bakış 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler