Battlefield 3'ten Yeni ve Çarpıcı Bilgiler

'Guillotine' videosu bizlere herhalde şimdiye dek gördüğümüz en iyi gece çatışma oynanışını izlettirdi.
10.09.2011 15:28 Levent Polater

 
   Hâlâ dünkü videonun etkisinde misiniz? Hadi şimdi kendinize gelin, toparlanın çünkü Battlefield 3 ile ilgili güzel birkaç haberim daha var.
 
     DICE'tan Alan Kertz'e Twitter'dan oldukça mantıklı bir soru soruldu. Hatta bu soru daha önce neden sorulmamış, çok şaşırdım açıkcası. Bildiğiniz gibi Battlefield: Bad Company 2'deki haritalar her oyun modunu desteklemiyor, DICE VIP Pack'ler ile bu haritalara mod desteği getiriyordu. Peki Battlefield 3'te durum nasıl olacak? Kertz'e sorulan bu soru neticesinde kendisinden Battlefield 3'ün tüm haritalarının bütün oyun modlarını destekleyeceği yanıtını alıyoruz.
 
     Kertz'e bir diğer sorulan soru ise Battlefield 3'ün kontrol ve oynanışının geliştirilip geliştirilmediği oluyor. Otoriteler Call of Duty'nin daha akıcı ve vuruş hissi daha iyi olan bir oynanışa sahip olduğunu, Battlefield 3'ün de bu konu üzerinde durması gerektiğini düşünüyordu. Alan Kertz ise Battlefield 3'te vuruş hissi ve kontrol yapısının geliştirildiğini, önceki Battlefield oyunlarına nazaran daha hassas ve keyifli bir oynanışın önünün açıldığını söylemiş.

    Son bir soru ise dün gece yayınlanan enfes Gece çatışma videosundan yola çıkarılarak oluşturulmuş. Bir Battlefield 3 bekleyeni Frostbite 2 oyun motorunun gücünü göz önüne alarak Battlefield 3 multiplayer'ında gece-gündüz döngüsü olup olmayacağını sormuş. Kertz ise şu cevabı vermiş:
 
    "Oyun motoru bunu yapacak kapasitede, Peki BF3 bunu kullanır mı? Bunu sanırım zaman gösterecek."
 
    Aşağıdan dün geceki çılgın videoyu siz de izleyebilirsiniz. Bunun uzun versiyonu ise 16 Eylül'de yayınlanacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 33 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 19 Eylül Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 19 Eylül Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 19 Eylül Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 19 Eylül Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 19 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler