Ocarina of Time 3DS İçin Onaylandı

18.06.2010 12:37 Alkan Adakaner


 
    Bir süre önce The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3DS görüntüleri ortaya çıkmış, fakat bu Nintendo 64 klasiğinin bir teknoloji demosu mu yoksa gerçekten 3DS'e için yeniden yapım mı olduğu kesinleşmemişti.
 
    Sonunda Nintendo, Ocarina of Time'ın 3DS versiyonunu onayladı ve serinin hayranlarına Link'i ilk defa 3D görme şansını verdi. 3DS'in çıkış oyunları arasında olması beklenmeyen Ocarina of Time grafikler dışında da yeniliklerle karşımıza çıkacak.
 
     Oyundaki bazı eşya ve hataların düzeltileceğini söyleyen Nintendo yetkilileri tüm zamanların en yüksek not ortalamasına sahip bu oyun üzerinde çok uğraşsalar  iyi olur, çünkü cidden beklentiler oldukça yüksek.
 
     The Legend of Zelda: Ocarina of Time'ın ilk ekran görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 17 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sega'nın Mobil Oyunu Yakuza Wars Beklenenden Erken Ortaya Çıktı 2 Saat önce Valve'ın Deadlock Oyunu Henüz Çıkmadan Hilecilere Yenik Düştü 2 Saat önce PlayStation 5 Pro Konsolu Yarınki Etkinlikte Tanıtılabilir 2 Saat önce Carmen Sandiego Reboot Duyuruldu: İkonik Hırsız Geri Dönüyor 3 Saat önce Days Gone Yönetmeni Karakterin Astro Bot'a Eklenmesinden Rahatsız 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler