Dirt 3'ün İlk Yapımcı Günlüğü

14.11.2010 19:41 Gökhan Yılmaz

 
     Codemasters Dirt 3'ün ilk yapımcı günlüğünü yayınladı. Bu yapımcı günlüğünde oyuncuların Facebook ya da Twitter üzerinden sordukları sorular yapımcılar tarafından cevaplanıyor.
 
     Verilen cevaplara göre Dirt 3'te 32 rally etabı bulunuyor. Bu etapların geçeceği yeni ülkelerin Finlandiya, Kenya, Norveç ve Michigan olduğu belirtiliyor. Bu yeni etaplarda karlı, çamurlu, taşlı ve bunların çeşitli varyasyonlarına sahip yollar bizi bekliyor. Yeni araçlar arasında WRC 2011 Ford Fiesta, Ford Focus ve Citroen C4 gibi resmi rally arabaları da bulunuyor. Ek olarak, yarışacağınız co-pilotunuzu kadın ya da erkek olmak üzere kendiniz seçebileceksiniz.
 
     Ayrıca yapımcıların yol tutuşunu daha gerçekçi yapabilmek için profesyonel rally sürücüleri ile testler yaptıkları görülüyor. PC, PS3 ve X360 için geliştirilen Dirt 3'ün yapımcı günlüğünü buradan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DiRT 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Codemasters Racing Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 24 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Project Scorpio 14.11.2010 19:47:34

Şu oyunu ertelemezler umarım en çok beklediğim yarış oyunlarının başında geliyor.

Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Marvel’s Spider-Man 2 İçin Altıncı Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Korku Oyunu Autopsy Simulator PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 20 Mart Açık Dünya Hayatta Kalma Oyunu Bellwright, 2025'in 4. Çeyreğinde Xbox Series'e Geliyor 20 Mart Nişancı Oyunu Section 13, Mayıs Ayında Çıkış Yapacak 20 Mart Çevrimiçi Kart Oyunu Digimon Alysion, iOS ve Android için Duyuruldu 20 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler