Aliens: Colonial Marines Wii U'da İptal Edilmedi

Aliens: Colonial Marines'in Wii U sürümünün görsel yönden ne tür farklılıklara sahip olacağı bilinmiyor
14.02.2013 16:14 Alkan Adakaner


    Aliens: Colonial Marines şu an PC, Xbox 360 ve Playstation 3 platformları için piyasaya çıktı, ama oyunun Nintendo Wii U sürümünün çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Wii U sürümünün iptal edildiği söylentilerine ise yalanlama geldi.
 
     Sega yetkilileri henüz Wii U sürümünün çıkış tarihini duyurmadıklarını ve oyunun bu sürümünün iptal edilmesinin söz konusu olmadığını açıkladılar. Aslında oyunun bu kadar düşük puanlar almasından sonra Wii U sürümünün iptal edilmesi pek de şaşırtıcı olmaz.

    Aliens: Colonial Marines'in inceleme puanlarına baktığımızda Gearbox Software'in en düşük ortalamaya sahip oyunu olduğunu görüyoruz. Oyunun demo sürümündeki kalitenin oldukça düşmesi de oyuncuların gözünden kaçmadı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Aliens: Colonial Marines Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: SEGA Europe Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 19 Eylül Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 19 Eylül Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 19 Eylül Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 19 Eylül Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 19 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler