Tearaway Geliştiricisinin Korku Oyunu Hunger'dan Gerilim Dolu Bir Oynanış Videosu

25.02.2015 23:46 Ömür Gencer


       PlayStation Vita için Little Big Planet ve Tearaway: Unfolded oyunlarını Media Molecule ile birlikte geliştiren firma Tarsier bildiğiniz gibi Hunger adında yeni bir oyun geliştiriyor. Yapımcı ekip oyuna ait ilk oynanış videosunu oyuncularla paylaştı.
 
        Hunger adını alan bu yeni oyunda küçük bir kızın The Maw adında ürkütücü bir yerden kaçmasına yardım edeceğiz. Tarsier, Hunger'da hem gizem hem de macera elementleri olacağını söylüyor ve oyunu şu sözlerle tanımlıyor: "Temelinde Hunger basit bir fikire dayanıyor. Canavarlarla dolu bir labirentte sıkışıp kalmış ve kaçmak isteyen bir küçük kız. Kızın kaçmasına yardım etmek de size düşüyor." Belirtilene göre yapımcı ekip oyunun üzerinde geçtiğimiz yazdan beri çalışıyor. 
 
      Bahsettiğimiz oyun için yayınlanan oynanış videosundan oluşan gerilim dolu duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hunger Platformlar: PS4 Geliştirici: Tarsier Studios Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Korku Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler