Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı!

06.07.2024 12:29 Hamit Can Sayılgan

 
          Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da düzenlenecek 1 milyon dolar ödül havuzlu Esports World Cup 2024, League of Legends turnuvası başladı!
 
     Çeyrek finalde galibiyet elde eden takımlar; T1, Team Liquid ve Top Esports ve G2 Esport oldu.
 
    4 Temmuz Perşembe günü Bilibili Gaming ile T1 ve Team Liquid ile Fnatic, 5 Temmuz Cuma günü ise Gen.G Esports ile Top Esports ve G2 Esports ile FlyQuest karşı karşıya geldi.
 
     Karşılaşmaların sonucunda T1, Bilibili Gaming'i 2-1 mağlup etmeyi başardı ve adını yarı finale yazdırdı. Team Liquid, Fnatic karşısında 2-0 galip gelen taraf oldu ve yarı finalde T1'ın rakibi oldu. 2. gün Top Esports rakibi Gen.G Esports'u 2-0 mağlup etti ve yarı finale yükseldi. G2 Esports ise FlyQuest karşısında 2-1 galip gelerek yarı finalde Top Esports'un rakibi olmayı başardı. 
 
     Yarı finalin ilk karşılaşması bugün saat 18:00'da T1 ile Team Liquid, ikinci karşılaşması ise 22:00'da Top Esports ile G2 Esports arasında oynanacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GeForce Now Hizmetine 5 Yeni Oyun Ekleniyor 18 Ağustos Star Wars Eclipse Baş Yazarı Quantic Dream'den Ayrıldı 18 Ağustos Indiana Jones and the Great Circle Gamescom'da Yer Alacak 18 Ağustos Çiftçilik Simülasyon Oyunu Ritual of Raven, Switch ve PC için Duyuruldu 18 Ağustos 2D Korku Oyunu Edge of Sanity, 13 Eylül'de Çıkış Yapıyor 18 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler