From Software: ‘Armored Core Serisini Sona Erdirme Niyetimiz Yok’

05.12.2017 09:16 Gazali Çetinkaya

 
   Dark Souls serisinin geliştiricisi From Software'dan Yasunori Ogura 20. yılını kutlayan Armored Core serisinin devam edeceğini ancak bunun için biraz daha beklemek zorunda olduğumuzu söyledi.
 
   Yasunori Ogura:

   "Armored Core 20. yıldönümü müzik özel programını izlediğiniz için teşekkürler. Şimdilik duyurabileceğimiz bir şey yok ancak mevcut durumunda Armored Core serisini sona erdirme niyetimiz bulunmuyor, bu yüzden biraz daha bekleyebilirseniz memnun olurum."
 
   Yasunori Ogura ayrıca serinin 20. yıldönümüne özel olarak bir dinamik tema verileceğini de açıkladı. Dinamik tema şu anda Japonya PlayStation Store üzerinde ulaşılabilir durumda. 
 
   Armored Core serisinin son oyunu Armored Core: Verdict Day Eylül 2013'te PlayStation 3 ve Xbox 360 için çıkmıştı. Seri Temmuz 1997'de PlayStation 1'de başladı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Armored Core 5 Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: TPS Çıkış Tarihi: 23 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler