Rune Factory Oceans'ın Tanıtım Videosu Yayınlandı

03.12.2010 10:25 Alkan Adakaner


 
    Marvelous'un Playstation 3 ve Nintendo Wii için geliştirdiği Rune Factory: Oceans'ın tanıtım videosu yayınlandı. Bu video her ne kadar Japonca olsa da oyun içi görüntüler bize yeterince bilgi veriyor.
 
    Çiftçilik, balıkçılık, ticaret ve dövüşlerle dev bir dünya ve oynanabilirlik sunma amacında olan oyunun grafikleri pek de iç açıcı görünmüyor. Playstation 3 sürümü bir yana bu görüntüler Wii için bile yeterince iyi değil.
 
    Azel adlı erkek karakter ile Sonia adlı kadın karakteri tek bir vücutta yöneteceğimiz oyuna Japonlar büyük ilgi gösterecek gibi görünüyor, ama Batı için aynı şeyi söylemek zor.
 
    Rune Factory: Oceans'ın tanıtım videosunu buradan izleyebilirsiniz.
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rune Factory: Tides of Destiny Platformlar: PS3 Wii Geliştirici: Marvelous Entertainment Dağıtıcısı: Marvelous Entertainment Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA FC 25'te Gol Müzikleri Yer Alacak 1 Saat önce Ballad of Antara'dan Dikkat Çekici Oynanış Videosu 2 Saat önce Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler