Valve'da İşten Çıkarmalar Devam Ediyor

14.02.2013 18:02 Samet Konuksal


    Oyun severlerin gözünde önemli yere sahip firmalardan Valve, işten çıkarma haberleriyle birlikte gündemde kalmaya devam ediyor. Dün Steambox projesinin önemli bir isminin kovulduğunu öğrendiğimiz firmadaki bu işten çıkarma işlemi daha büyük çaplıymış.
 
    Gamasutra'nın raporuna göre Valve işten çıkarma işlemleri sonrasında 25 civarı çalışanla birlikte ilişkisini kopardı. Henüz işten çıkarmalarla ilgili resmi bir açıklama yapmayan Valve'in çalışanlarının belirttiklerine göre firma içerisinde şu günlerde önemli kararlar alınmaya başlamış.
 
    Öte yandan bazı hayranların tepkisini dindirmek isteyen Gabe Newell'ın Engadget'a yaptığı açıklamalar şöyle; "Normalde bu tip kararlarla ilgili yorum yapmayı sevmem fakat çıkan haberlere ve yapılan yorumlara bakılırsa bazı açıklamalar yapmak zorundayım. Firma içerisinde bazı değişiklikler yaptık fakat bunun belirli bir nedeni yok. Hayır, herhangi bir projemizi iptal etmedik. Hayır, önceliklerimiz veya konuştuğumuz projeler adına bir değişiklik yapmadık. Hayır, bu kararımız Steam veya Linux veya herhangi bir donanım veya [buraya oyun adı yerleştirin] ile ilgili değil." 
 

İlgili İçerik Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 19 Eylül Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 19 Eylül Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 19 Eylül Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 19 Eylül Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 19 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler