We Happy Few'dan 15 Dakikalık Yeni Bir Oynanış Videosu

12.10.2015 23:00 Ömür Gencer


       Son olarak Contrast ile karşımıza çıkan geliştirici ekip Compulsion Games, şu sıralar We Happy Few adlı yeni bir hayatta kalma oyunu geliştirmekte. Oyuna ait yeni bir oynanış videosu IGN üzerinden oyuncuların beğenisine sunuldu.
 
       Yayınlanan bu videoda oyunun araştırma ve dövüş mekaniklerine yakından bakma şansı yakalıyoruz. Halen geliştirilme aşamasında olan yapımda çevremizdeki karakterlerin yaptığımız şeylere verdiği tepkiler başarılı bir şekilde yansıtılmış. Aynı zamanda diğer pek çok hayatta kalma oyununda olduğu gibi We Happy Few'da da çevreden topladığımız eşyaları kullanarak yeni eşyalar yaratabileceğiz.
 
      We Happy Few'in PC ve Xbox One için geliştirildiğini hatırlatalım. Oyun için yayınlanan 15 dakikalık oynanış videosun aşağıdan ulaşabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
We Happy Few Platformlar: PC Geliştirici: Compulsion Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler