Bağımsız Oyunlar Descension & Asylum Türkçe Oluyor

30.09.2012 18:16 Talha Aynacı


   Bölüm Sonu Canavarı takipçilerinin ilgiyle takip ettiği Bağımsız isimli programımız aracılığıyla bize ulaşan Descension ve ayrıca Asylum yapımcıları bu oyunların Türkçe olarak piyasaya çıkması için çalıştıklarını duyurdu.
 
DESCENSION
 
 
   Descension, bağımsız yapımcı 3rd Element Studios imzası taşıyor. Programımızı takip edenlerin daha önce tanıştıkları bilimkurgu oyununda The Volatere adında devasa bir uzay gemisinde işler yolundan çıkıyor. Uçan bir şehir olarak inşaa edilen ancak yozlaşmanın kurbanı olan The Volatere, uzayın karanlık yüzünü ve insanlığın aç gözlülüğünü bizlere bir kez daha hatırlatacak. Yapım Mass Effect benzeri bir oynanış vadediyor.
 
 
 ASYLUM
 
 
   Diğer yapımımız ise Asylum. Senscape Interactive tarafından geliştirilen korku/macera oyunu Steam Greenlight'ta da bir hayli popüler. İşlerin yolundan çıktığı bir tımarhanede geçen Asylum sadece atmosferiyle bile ilgiye layık bir oyun.
 
  Yapıma Steam Greenlight üzerinden oylamak ve destek vermek istiyorsanız: Steam Greenlight sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 
   Ayrıca daha önce Bağımsız programında bahsettiğimiz gibi oynanabilir bir demosuna da buradan ulaşabilirsiniz.
 
   BSC ekibi olarak kısıtlı bütçeleriyle dahi olsa ana dilimizde oyun çıkarmak için uğraşan her iki oyun yapımcısına da teşekkür ederiz!

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Descension Platformlar: PC Geliştirici: 3rd Element Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 13 Eylül Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 13 Eylül Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 13 Eylül Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 13 Eylül Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 13 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler