Gameloft, Bedava Android Tabanlı Oyun Dağıtıyor

Nova da Gameloft oyunları arasında bulunuyor.
09.07.2011 16:41 Levent Polater

 
    Android'lerin yükselişi son sürat devam ederken, bir çok yapımcının bu işletim sistemine özel mobil oyunlar çıkardığına şahit oluyoruz. Bunlardan biri ve ön plana çıkanlardan biri hiç şüphe yok ki Gameloft.
 
    Gameloft, dün Twitter'dan yaptığı açıklamayla bir anda tüm Android sahiplerinin dikkatini çekmeyi başardı. Bu haftasonu Twitter sayfasından bedava oyunlar dağıtacağını açıklayan firmanın tek yapmanızı istediği şey pür dikkat kendi Twitter sayfalarına göz atmanız ve bol bol 'F5'e basmanız. Her an bedava oyun duyurusu yapabilecek konumdalar.
 
    Gameloft'un Twitter sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilir ve siz de firmanın bedava oyun duyurularını kaçırmayabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler