Horizon: Zero Dawn İlk Gün Yaması Hakkında [Güncelleme]

16.02.2017 09:56 Gazali Çetinkaya

 
   [Güncelleme]: Twitter üzerinden bir kullanıcı 16GB ilk gün yaması haberinin gerçek olup olmadığını sordu ve Horizon: Zero Dawn yönetmeni Mathijs de Jonge hayır cevabını verdi.
 
   Horizon: Zero Dawn henüz resmi çıkışını yapmadı ancak oyunun kutulu sürümünü erkenden edinen kullanıcılar mevcut. Bu kullanıcılardan birisinin NeoGAF üzerinde yaptığı açıklamaya göre de oyunun ilk gün yaması 16GB boyutunda. Sony henüz ilk gün yaması boyutunu resmi olarak doğrulamadı. İçeriği de açıklanmış değil.
 
   Daha önce Killzone oyunları ile tanıdığımız Guerrilla Games'in açık dünya aksiyon rol yapma oyunu türündeki Horizon: Zero Dawn 28 Şubat 2017 tarihinde Kuzey Amerika, 1 Mart 2017 tarihinde ise Avrupa bölgesi için çıkış yapacak. Oyun PlayStation 4'e özel olarak sunulacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Horizon Zero Dawn Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Şubat 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 35 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 13 Eylül Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 13 Eylül Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 13 Eylül Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 13 Eylül Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 13 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler