Max Payne'inin Seslendirme Sanatçısı James McCaffrey Vefat Etti

18.12.2023 22:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Max Payne serisi içerisinde ana karakteri seslendiren James McCaffrey, 65 yaşında hayatını kaybetti. Serideki üç oyun içerisinde de Max Payne'i seslendiren ve aynı zamanda Max Payne 3'teki karaktere hayat veren McCaffrey, uzun süredir devam eden kanserle mücadelesine yenik düştü.
 
Hayatı boyunca birçok önemli rolde yer aldı
 
 
 
Bir süredir kanser tedavisi gören McCaffrey geçtiğimiz Pazar günü vefat etti. McCaffrey, Max Payne ve Control oyunlarının yanı sıra Remedy ekibinin Control oyununda da rol aldı. Oyun içerisinde federal kontrol bürosu yönetmeni Zachariah Trench adlı karakteri canlandırdı.
 
McCaffrey en son Alan Wake 2'de Alex Casey adlı karakteri seslendirdi. Bu karakterin seslendirmesiyle ön plana çıkan bu isim hayatı boyunca birçok önemli işle beraber karşımıza çıktı. Arkadaşları bu kapsamda hem bizzat hem de yayınladığı gönderilerle beraber saygılarını ve sevgilerini sundu.
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler