Monolith Soft'un Wii U Oyunu TGS'de Gösterilebilir

Xenoblade Wii'nin en başarılı RPG oyunlarından biriydi
19.09.2012 01:38 Alkan Adakaner


      Nintendo, Wii U için çok önemli çıkış oyunları duyurdu. Firmanın yeni konsolunun piyasaya yeterli sayıda oyunla çıkacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Tabi konsolun çıkışının ardından oyun desteğinin de devam etmesi gerekiyor. Nintendo bu konuda da önlemini almış gibi görünüyor.
 
      Daha önce Nintendo başkanı Satoru Iwata, Monolith Soft'un bir Wii U oyunu üzerinde çalıştığını söylemişti. Bu oyunun ne olduğu, ne zaman çıkacağı hakkında herhangi bir bilgi yok, ama TGS'de (Tokyo Game Show) oyunu görme şansı yakalayabiliriz.
 
     Monolith Soft'un Twitter hesabından yapılan açıklamada TGS fuarının kaçırılmaması gerektiği söyleniyor. Anlaşılan uzun süredir sesi soluğu çıkmayan Monolith Soft sonunda yeni oyununu duyuracak. Bakalım bu RPG ustası firmanın bize ne gibi sürprizleri var.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 2 Saat önce Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 2 Saat önce Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 3 Saat önce Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 5 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler