PlayerUnknown's Battleground 15 Milyon Kopyadan Fazla Sattı

12.10.2017 14:32 Tunahan Safdır

 
     23 Mart 2017 tarihinde çıkış yapan ve çıktığı günden bu yana rekorlar kıran PlayerUnknown's Battlegrounds yani bilinen adıyla PUBG, son gelen bilgiye göre 15 milyon satış barajını geride bıraktı.
 
     Henüz erken erişim aşamasında olan ve 2018 yılında erken erişimden çıkması beklenen oyun şu an için PC ve Xbox One üzerinde erişilebilir durumda. PlayStation 4 sürümü için de çalışmalar sürüyor. Rakamları alt üst eden oyun sadece bununla da kalmayıp kendine ait anlık oyuncu sayısı rekorunu da 2 milyonun üzerine çıkarmış durumda.
 
     Twitter üzerinden kendilerini destekleyen oyunculara teşekkür eden ekibin ilerleyen dönemlerde neler yapacağı veya PUBG'nin daha ne kadar bu popülaritesini koruyacağıysa merak konusu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayerUnknown's Battlegrounds Platformlar: PC Geliştirici: Bluehole Dağıtıcısı: Bluehole Tür: Survival Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 13 Eylül Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 13 Eylül Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 13 Eylül Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 13 Eylül Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 13 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler