Spor Oyunu MLB Tap Baseball 2023 için Mobil Ön Kayıtları Başladı!

21.02.2023 16:04 Umut Tandoğan

 
 
Spor oyunları dünyasında tanınan bir isim olan EA, MLB Tap Baseball 2023'ün Android ve iOS hayranları için ön kayıtların başladığını duyurdu.
 
Duyuruya göre MLB Tap Baseball 2023, doğru seyirci sesleri, ayrıntılı oyuncu modelleri, yüksek kaliteli animasyonlar, iyi tasarlanmış stadyumlar ve ses efektleri gibi yeni özelliklerle geliştirilecek. Tüm bunlara ek olarak oyuncuların kolayca oynaması için yeni bir oynanış mekanizması da eklenecek.
 
Amerikalı video oyun şirketi EA, Oyuncu Kutuları, XP, Evo Jetonları, Nakit ve posterde yer alan Julio Rodríguez'in özel oyun içi oyuncu öğesi gibi çeşitli ödüller içeren özel ön kayıt ödüllerini de duyurdu. 
 
Android oyuncuları GooglePlay üzerinden, iOS oyuncuları ise oyunun resmi web sitesine girip kayıt olma işlemini kolaylıkla yapabilir.
 
Tanıtım Videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MGS Delta: Snake Eater Kalite ve Performans Moduna Sahip Olacak 2 Saat önce Dragon Age The Veilguard İçin Yeni Video Aksiyon Sistemine Odaklanıyoır 3 Saat önce The Stone of Madness 2025'in Başlarında Piyasaya Sürülecek 3 Saat önce KILL KNIGHT 3 Ekim'de Konsollar ve PC için Piyasaya Çıkıyor 3 Saat önce Strateji Oyunu Heroes of Might and Magic: Olden Era, PC için Duyuruldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler