Terraria'nın Mobil Sürümüne Büyük Çaplı Bir Güncelleme Geldi

28.08.2014 17:29 Ömür Gencer


       Özellikle arkadaşlarınızla oynadığınızda oldukça eğlenceli bir hal alan Terraria, bildiğiniz gibi mobil platformlar dahil olmak üzere pek çok platformda olan bir oyun. Geliştirici ekip 505 Games,  oyunun mobil sürümüne büyük bir güncelleme geldiğini duyurdu.
 
      Bu güncelleme ilk olarak oyuna Hardmode'u ekliyor. Eğer oyunu çok kolay buluyorsanız artık daha zor bir oyun elde edebilirsiniz. Bunun yanında güncellemeyle oyuna yeni biome, bölüm sonu canavarları, yirmi yeni düşman ve yüzden fazla eşya ekleniyor. Tabii ki bu yenilikleri oyunda görebilmeniz için önce Wall of Flesh adındaki canavarı yenmeniz gerek. 
 
     Güncelleme, oynanışta da bazı yenilikler getiriyor. Artık uzak menzilden saldırdığınız düşmanlara kilitlenebileceksiniz. Böylelikle attığınız her ok veya kurşun direk olarak düşmana gidecek. Güncellemenin getirdiği bir diğer yenilik ise menüden ulaşabileceğiniz Everyplay Support seçeneği. Bu seçenekle oynanış görüntülerinizi kaydedebilir veya başka oyuncuların oynanış videolarını izleyebilirsiniz. Oyunun Google Play sayfasına buradan App Store sayfasına da buradan ulaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Terraria Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Re-Logic Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler