Xbox için Hazırlanan TV Dizileri ve Şovlar Açıklandı + Detaylar

29.04.2014 12:03 Alkan Adakaner


    Bildiğiniz gibi Microsoft, Xbox One ile birlikte Xbox Live'ın da gücünü kullanarak konsollarını sadece oyun alanında değil. TV dizileri gibi çeşitli alanlarda da daha etkin bir biçimde kullanmak istiyor. Bu konuda önemli adımlar da atılmış.
 
    Aşağıda Xbox One için hazırlanan önemli dizileri ve dizilerden ayrıntıları bulabilirsiniz. Microsoft TV dizileri konusunda sıkı çalışmış görünüyor. Listede gerçekten de ilgi çekici yapımlar var.
 
    Halo TV dizisi:  343 Industries ve Amblin Television tarafından hazırlanan live-action TV dizisinin yönetmenliğini Steven Spielberg üstleniyor.
 
    Every Street United: Thierry Henry ve Edgar Davids gibi ünlü futbolcuların yer alacağı bu TV serisinde ABD, İngiltere, Arjantin, İspanya, Brezilya, Hollanda, Gana ve Güney Kore gibi ülkelerde genç yetenekler araştırılıyor. 8 bölümden ve 1 saatlik sezon finalinden oluşacak bu seri bir bakıma belgesel olma özelliği taşıyor.
 
    Bonnaroo: 13. yıllık Bonnaroo müzik festivali ve canlı konserler Xbox Live üzerinden konsol sahiplerine sunulacak.
 
    Signal to Noise: Searching for Sugar Man” ve “Man on Wire gibi Emmy ödüllü yapımların yönetmeni Simon Chinn ve Jonathan Chinn tarafından hazırlanan bu TV serisi ise adından da anlaşılacağı gibi sinyallerin nasıl ses ve görüntü olarak karşımıza çıktığı, teknoloji dünyasının nasıl geliştiği ele alınacak.
 
    Atari: Game Over: Bu TV serisi ise Atari tarafından 1983 yılında gömüldüğü iddia edilen oyunların (böylece oyunlar çok satılmış gözüktü ve şirketin değeri arttı) peşine düşülüyor. Oyun dünyasının önemli olaylarından biri çeşitli röportajlarla gün ışığına çıkartılmaya çalışıyor.
 
    Humans: Ünlü TV dizisi yapımcı şirketlerinden Kudos daha önce "The Hour, Utopia  ve Broadchurch gibi harika TV dizileriyle karşımıza çıkmıştı. Şimdi firma Xbox platformlarına özel olarak 2015 yılında yayınlanmak üzere Humans adlı bir dizi hazırlıyor.  Aslında İsveç TV dizisi Real Humans'ın İngiliz uyarlaması olan Humans önemli isimler tarafından hazırlanması sebebiyle büyük beklenti yaratıyor.
 
     Bunların yanında Deadlands, Extraordinary Believers, Fearless, Gun Machine ve Winterworld gibi çeşitli TV serileri de Xbox platformuna özel olarak Xbox Entertainment Studios bünyesinde hazırlanıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler