Cinsel İçerikli Little Big Planet: Filth

24.10.2010 07:13 Gökhan Yılmaz

 
     Little Big Planet 2'nin kreatif yönetmeni, oyunun yetişkinlere özel bir versiyonunu geliştirmek istediğini açıkladı. Eğer Media Molecule'e izin verilseydi, oyuncuların kendi erotik senaryolarını yazabilecekleri bir Little Big Planet versiyonu geliştirilirmiş.
 
     Oyunun yapım ekibinden Mark Healey'e GamesTM ile yaptığı röportajda uygunsuz bulunan Little Big Planet bölümleri hakkında ne düşündüğü soruldu. Healey, Sony'yi oyunun yetişkinlere özel bir versiyonunu geliştirmek için ikna etmeye çalıştığını ve Little Big Planet: Filth isminde oyunun cinsel içerikli bir versiyonunu geliştirmek istediğini açıkladı. Yapımcı, tüm erotizm içerikli bölümleri bu oyunda toplamak istiyormuş fakat Sony'den böyle bir izin çıkmamış.
 
     Kim bilir Little Big Planet için hazırlanan ne bölümler onay alamayıp çıkmamıştır. Bölüm yaratma açısından devrimsel yeniliklerle gelen Little Big Planet 2'nin önümüzdeki Ocak ayında çıkması bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Little Big Planet 2 Platformlar: PS3 Geliştirici: Media Molecule Dağıtıcısı: SCEE Tür: Platform Çıkış Tarihi: 19 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 1 Saat önce Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 9 Saat önce Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 9 Saat önce Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 9 Saat önce Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler