Kendi Transformers Karakterinizi Yaratın

07.04.2010 15:48 Ersin Kılıç


     Son olarak Nintendo Wii versiyonundaki isim değişikliği ile gündeme gelen Transformers oyunu War of Cybertron için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı.
 
     Yayınlanan bu videoda oyunun en büyük özelliklerden birisi olan kendi Transformers karakterinizi yaratma seçeneği ile karşılaşıyoruz. Oyunun çoklu oyuncu kısımlarında her oyuncu kendine has karakterni yaratabilecek.
 
     Öncelikle Scout, Scienist, Leader ve Soldier sınıflarından birisini seçiyoruz. Ayrıca bu seçimimize göre Transformers karakterimizin araç versiyonu da değişiyor. Mesela Soldier'i seçtiğinizde Tanka dönüşürken Scout seçtiğinizde ise otomobile dönüşüyorsunuz. Sınıf seçiminden sonra karakterinizin renk seçimi gibi görünümünü etkileyen unsurları belirleyebiliyoruz.
 
     Seçilen her sınıfa göre karakterinizin silahları da değişiyor. Ayrıca sınıflara göre görünmezlik gibi yeteneklere de sahip olabiliyorsunuz. Videoda dikkat çeken bir diğer nokta ise grafiklerin ve oyundaki aksiyon dinamiklerinin oldukça iyi gözükmesi oluyor.
 
     Oyunun Gamespot'ta yayınlanan bu yeni tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Transformers: War for Cybertron Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: High Moon Studios Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 3 Saat önce Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 3 Saat önce Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 4 Saat önce Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 6 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler