Lords of Shadow'dan Simon Belmont Videosu

Simon serinin en önemli ve eski karakterlerinden birisi
14.07.2011 10:22 Alkan Adakaner


     Konami, Castlevania: Lords of Shadow'a ait yeni görüntüler yayınlandı. Bu görüntüler oyunun beta aşamasına ait ve serinin en ünlü karakterlerinden Simon Belmont'u tanıtıyor.
 
    Bu videodan anladığımız kadarıyla Simon Belmont, Lords of Shadow'da oynanabilir karakter olarak düşünülmüş, fakat bu fikirden daha sonra vazgeçilmiş. Bildiğiniz gibi Lords of Shaodw'daki ana karakterimiz Gabriel Belmont'tu. 

    Konami'den veya oyunun geliştiricisi Mercurysteam'den bu konuda ayrıntılı açıklama gelmedi, ama bu video sayesinde Simon Belmont'un gelecekteki Castlevania oyunlarında karşımıza çıkması konusunda umutlandık.
 
     Aşağıda bir videonun yanı sıra bazı ekran görüntülerini de bulmanız mümkün. Artık Lords of Shadow'un devamını duyurma zamanı gelmedi mi Konami?
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Castlevania: Lords of Shadow Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Mercurysteam Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 1 Dk önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 1 Saat önce Empire of the Ants Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı 1 Saat önce Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı 2 Saat önce RPG 9th Dawn Remake 25 Eylül'de PC için Çıkış Yapıyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler