Modern Warfare 2, ABD'de 2022'nin En Çok Satan Oyunları Listesinde İlk Sırada Yer Alıyor

10.12.2022 16:06 Umut Tandoğan

 
 
Ekim ayı satış tablosunda ilk sıraya ulaşan Activision'ın nişancı oyunu, Kasım ayı tablosunda da God of War: Ragnarök, Pokémon Scarlet and Violet ve Sonic Frontiers'ın önüne geçerek yerini korudu. 
 
Yayıncı Activision'a göre Modern Warfare 2, uzun süredir devam eden serinin en hızlı satan oyunu. 10 günde 1 milyar doları aşan satışı, daha önce 15 gün süren 2012 Black Ops 2'nin rekorunu kırdı.
 
Ek olarak Playstation, aylık satış tablosunda satışlarda en üst sırayı korudu ve Nintendo Switch'in önünde yer aldı.
 
Kasım ayında oyun donanımı, içeriği ve aksesuarlarına yapılan genel tüketici harcaması, yıldan yıla %3 artışla 6,3 milyar dolara ulaştı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare II Platformlar: PC Geliştirici: Güncellenecek Dağıtıcısı: Activision Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler