Playstore'dan 23 Nisan Hediyesi, SüperCan 2

21.04.2013 11:53 Talha Aynacı

 
   Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun mağazası Playstore, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukları çok sevindirecek bir hediye hazırladı. Playstore, milyonlarca oyunseverin beğenisini toplayan SüperCan’ın yeni oyunu “SüperCan 2”yi çocuklara armağan ediyor. 19 Nisan - 28 Nisan tarihleri arasında Playstore’a üye olan tüm çocuklar, “SüperCan 2”ye ücretsiz olarak sahip olabilecekler.

   Ailecek oynanabilen, dünya çapında görsel içeriğe ve oyun kurgusuna sahip olan “SüperCan 2” oyunu, çocukların bayram neşesine neşe katacak. Minik oyunseverler, Playstore’daki “SüperCan 2” sayfasındaki yönlendirmeleri takip ederek oyunu ücretsiz olarak indirebilecekler.

Detaylı bilgi için: http://www.playstore.com/#!/oyun/supercan-2

 
BASIN BÜLTENİ

İlgili İçerik Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 19 Eylül Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 19 Eylül Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 19 Eylül Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 19 Eylül Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 19 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler