Project Zomboid: Bedava Pre - Alpha Açık Test

Oyun gayet basit bir ortamda geçmesine rağmen oldukça kendine bağlıyor.
07.07.2011 13:09 Beril Sergün


     Minecraft çıktığından beri Indie oyunlara olan talep şüphesiz ki arttı. Project Zomboid ise Indie oyunlara olan ilgiyi eminim ki çok daha arttıracak.
 
     Şu anda sadece tek kişilik oynanabilen ancak zamanla çoklu oyuncu sahalarına da gelecek olan oyundaki amacınız zombilerin istila ettiği bir yerde kendinizi, karınızı korumak ve bulunduğunuz evi korunabilir bir "kale" haline getirmek, oyunda bir Sims havası da esmiyor değil.
 
    Oyun şu anda Pre - Alpha yani neredeyse yeni yapılmış bir durumda ancak oyunun yapımcısı size bunu test etme şansı veriyor ve bu versiyonu yükleme olanağı sunuyor. Oyunu indirmeden şöyle bir göz atmak isterseniz ise aşağıdaki videodan ayrıntıları izleyebilirsiniz.
 
Oyunu yüklemek için buraya ya da buraya,
Oyunu oynayabilmek için ise (Java 6 programının yüklemesi için) buraya tıklıyoruz.

[DHVIDEO=2796]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project Zomboid Platformlar: PC Geliştirici: The Indie Stone Dağıtıcısı: The Indie Stone Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pocketpair, Palworld'ü Canlı Servis Oyununa Dönüştürme Konusunda Kararsız 15 Eylül VALORANT 2024 Ascension EMEA Turnuvasında Büyük Final Bugün! 15 Eylül Metal Gear Solid 3 Remake İle Orijinal Sürüm Karşılaştırma Videosu 15 Eylül League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Mücadele Edecek Takımlar ve Karşılaşmalar Belli Oldu! 15 Eylül Anime Temalı Ücretsiz Nişancı Oyunu Fate Trigger: The Novita Duyuruldu 15 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler