VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında Son Hafta Başlıyor!

09.07.2024 00:12 Hamit Can Sayılgan

 
  
     Riot Games'in VALORANT Champions Tour kapsamında Berlin'de düzenlediği VALORANT Champions Tour 2024 EMEA 2. Aşama turnuvasında son hafta bugün başlıyor!
 
     İlk gün temsilcimiz FUT Esports ile GIANTX karşı karşıya gelecek. İkinci gün Team Heretics ile KOI, Fnatic ile Team Liquid, üçüncü gün ise Natus Vincere ile Gentle Mates ve Team Vitality ile Karmine Corp karşılaşmaları oynanacak.
 
      Team Heretics, FUT Esports ve Fnatic, Playoff etabına yükselmeyi garantiledi. FUT Esports, GIANTX ile oynayacağı karşılaşmada galip gelmesi durumunda VCT 2024: EMEA 2. Aşama'nın şampiyonu olacak.  Lig aşamasını 1. ve 2. sırada tamamlayan takımlar Playoff etabında üst tur yarı finalinde yer alacak.   

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valorant Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
LCK Yaz Mevsimi 2024 Şampiyonu Hanwha Life Esports Oldu! 08 Eylül Yeni Starfield Modu İç Ortam Aydınlatmasını Geliştiriyor 08 Eylül Cyberpunk 2077, 300'den Fazla Modla 8K'da Çalıştırıldı 08 Eylül Silent Hill 2 Remake ve Orijinal Sürüm Grafik Karşılaştırma Videosu 08 Eylül Crazy Taxi Remake'ten Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı! 08 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler