Vita ve PSP Arasında Multiplayer Oyun Oynanacak

Sony bir şekilde bütün konsollarını birbirine bağlama niyetinde görünüyor
21.09.2011 10:41 Alkan Adakaner


     PSP'nin bazı oyunlarının Playstation Network yoluyla Vita için de satışa çıkacağını daha önceki haberlerimizde aktarmıştık. Şimdi bu oyunların bazılarının da Vita ve PSP arasında "ad-hoc party play" desteği ile oynanabileceği ortaya çıktı.
 
     Siliconera'nın haberine göre PSP'deki Lord of Apocalypse ve Monster Hunter Portable 3rd gibi oyunlar iki cihaz arasında bağlantı kurularak oynanabilecek. Şu an tam olarak hangi oyunların iki cihazda karşılıklı olarak oynanabileceği kesinleşmedi, ama bütün oyunların bu desteği vermeyeceğini biliyoruz.
 
     Özellikle Monster Hunter gibi multiplayer avcılık yaptığımız oyunlarda kullanılacak bu sistemin diğer oyunlarda da kullanılması hepimizin yararına olacaktır. Tabi bunun için öncelikle Playstation Network'ün PSP oyunları ile dolması ya da Sony'nin Vita için harici UMD çıkarması gerek.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 3 Saat önce Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 3 Saat önce Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 4 Saat önce Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 6 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler