007 Kraliçenin Hizmetinde Görevine Tanıtım Videosu

12.07.2012 11:08 Ersin Kılıç


     16 Ekim'de çıkacak olan 007 Legend için ikinci bölüm geçtiğimiz günlerde duyurulmuş ve bu bölümün 1969 yapımı On Her Majesty's Secret Service (Kraliçenin Hizmetinde) filmini içereceği açıklanmıştı. İşte bu ikinci bölüm için tanıtım videosu ise bugün geldi.
 
      Bu bölümde Bond, Tracy ile birlikte romantizm dolu saatler geçirdikten sonra Blofeld’in peşine düşmek üzere İsveş Alplerine doğru yola çıkıyor. işte tanıtım videosunda da bu kısımlar baz alınmış ve Bond'un aşkı için herşeyi riske edeceğine dikkat çekilmiş.
 
     İlerleyen dönemlerde dört bölüm daha duyurulacak olan 007 Legend, Skyfall filmini de içerecek. Bu tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
007 Legends Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Activision Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 16 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler