3DS için Bravely Default: Flying Fairy Duyuruldu

Savaş sistemi muhtemelen sıra tabanlı olacaktır.
13.09.2011 12:00 Ersin Kılıç

 
      TGS fuarından önce firmaların özel olarak düzenlediği konferanslar ile oyun sektörü ısınmaya başladı. Bu konferanslardan en önemlisi ise tabi ki Nintendo'nun idi. Firmanın 3DS odaklı bu konferansında yeni bilgiler dışında birçok oyunun da duyurusu yapıldı. Bu oyunlardan birisi de Bravely Default: Flying Fairy oldu.
 
     Square Enix'in Nintendo 3DS'e özel olarak geliştirdiği Bravely Default: Flying Fairy'nin içerdiği dinamikler ile orjinal bir JRPG havasına sahip olduğu belirtiliyor. Görsel ve mekan tasarımları açısından Final Fantasy Gaiden: 4 Heroes of Light'a benzeyen oyun ayrıca Nintendo 3DS'in kamera ve Argument Reailty gibi has özelliklerinden de faydalanıyor. Hikayesi hakkında henüz bir detaya sahip olmadığımız oyunun çıkış tarihi ise 2012 yılı içerisinde olacak.
 
     Oyunun ilk ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz. Ayrıca Nintendo konferansından tüm detayları ilerleyen dakikalarda derlediğimiz bir yazı ile sizlere aktaracağız.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bravely Default: For the Sequel Platformlar: 3DS Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Yepyeni State of Play Sunumuna Ev Sahipliği Yapabilir 26 Dk önce EA FC 25'te Gol Müzikleri Yer Alacak 1 Saat önce Ballad of Antara'dan Dikkat Çekici Oynanış Videosu 2 Saat önce Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler