Başrolünde Kadınların Bulunduğu Oyunlar Humble Bundle'a Konuk Oluyor

26.09.2014 16:39 Ömür Gencer


      Oldukça uygun fiyatlarla hem oyuncuları mutlu eden hem de yardım kuruluşlarına bağış yapılmasına ön ayak olan Humble Bundle, yeni bir kampanyayla karşımıza çıkıyor. Humble Weekly Bundle'ın yeni oyunları kadın karakterlerin başrol oynadığı oyunlar oluyor.
 
     Bu kampanya dahilinde en az bir dolar olmak üzere istediğiniz fiyatı ödeyerek Lilly Looking Through, kule savunma türünü RPG ile birleştiren Defender's Quest: Valley of the Forgotten ve ürkütücü atmosfere sahip, psikolojik korku oyunu The Cat Lady'ye sahip olabilirsiniz.
 
      Eğer altı dolar veya daha üstü bir fiyat bağışlarsanız yukarıda bahsettiğimiz oyunlarında yanında The Yawhg ve Long Live the Queen'e sahip olabilirsiniz. Son olarak on dolar öderseniz de Valdis Story: Abyssal City, sizin olacak. Bahsettiğimiz kampanyanın Humble Bundle sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Cat Lady Platformlar: PC Geliştirici: Harvester Games Dağıtıcısı: Screen 7 Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven Demosu Konsollar ve PC için Yayınlandı 12 Dk önce Deadly Demo, 5-22 Ekim Tarihleri ??Arasında PC'de Mevcut Olacak 1 Saat önce PlayStation Yepyeni State of Play Sunumuna Ev Sahipliği Yapabilir 1 Saat önce EA FC 25'te Gol Müzikleri Yer Alacak 2 Saat önce Ballad of Antara'dan Dikkat Çekici Oynanış Videosu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler