C&C4'ün Betası Bugün Başlıyor

28.01.2010 13:26 Ersin Kılıç

 
Dün "yakında" ibaresi ile açıklanan Command & Conquer 4 : Tiberium Twilight'in betasının süpriz bir şekilde bugün başlayacağı açıklandı.
 
Command & Conquer serisinin dağıtım haklarını elinde bulunduran EA'nın Twitter hesabında C&C4'ün halka açık betasının yakında başlayacağı dün akşam saatlerinde açıklanmıştı.
 
Serinin fanatiklerini heyecanlandıran bu açıklamadan sonra süpriz bir duyuru ise bugün geldi. Firma Gamespot'a yaptığı açıklama ile Command&Conquer 4 : Tiberium Twilight'ın halka açık betasının bugün başlayacağını açıkladı.
 
Oyunun halka açık multiplayer betası Türkiye saati ile 19:00'da başlayacak.
 
Oyunun sitemizde yer alan multiplayer beta incelemesine ulaşmak için tıklayınız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Command & Conquer 4 : Tiberian Twilight Platformlar: PC Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: EA Games Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 19 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 4 Dk önce Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 7 Dk önce Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 25 Dk önce Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 43 Dk önce Star Wars Jedi Serisinin Yeni Oyunu Geliyor! İşte Detaylar 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler