Fuga: Melodies of Steel 2'nin geliştirmesi tamamlandı

11.04.2023 17:04 Mehmet Tandoğan

 
 
CyberConnect2 başkanı ve CEO'su Hiroshi Matsuyama, Twitter üzerinden yayınladığı bir gönderide Fuga: Melodies of Steel 2'nin tüm platformlar için hazır olduğunu söyledi. Matsuyama ayrıca ilk oyunun olaylarını özetleyen videonun da oyunculara sunulduğunu açıkladı. 
 
Fuga: Melodies of Steel 2, 11 Mayıs'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Sıra tabanlı taktik oyunu
 
 
 
Fuga: Melodies of Steel'in devam oyunu yakında geliyor. Devam oyunu bizlere sıra tabanlı rol yapma deneyimi aktaracak. Oyun içerisinde daha fazla strateji unsuru yer alacak ve bunun yanı sıra gelişmiş bir savaş sistemi de bulunacak. Ek olarak oyunda yepyeni bir etkinlik sistemi de bizlere sunulacak.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fuga: Melodies of Steel 2 PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler