OF: Red River'ın Yeni DLC'sine Oynanış Videosu

Operation Flashpoint: Red River, inceleme skorları yönünden pek tatmin edici değildi.
29.06.2011 14:37 Levent Polater

 
    Codemasters, Operation Flashpoint: Red River'ın yeni indirilebilir içeriği 'Valley of Death' için bir oynanış videosu yayınladı.
 
    Şu anda çıkışını Xbox Marketplace ve Games For Windows Marketplace'e 560 MS puanına ve Playstation Network çıkışını £4.79'a ($6.99 / €5.99) yapan bu DLC'de (İndirilebilir içerik) 8 yeni Fireteam çatışması bulunuyor. Bu çatışmalar ister tek kişilik, ister 4 kişilik co-op modlarında oynanabilir durumdalar.
 
    Ayrıcap akette 2 yeni Combat Sweep görevi, 2 yeni CSAR görevi, 2 yeni Last Stand görevi ve 2 yeni Rolling Thunder görevi bulunuyor. Oldukça zengin bir içeriğe sahip olduğu görülen bu DLC, bir süre daha Red River oyuncularını oyalayabilir. Oynanış videosu ise aşağıda, iyi seyirler:
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Operation Flashpoint: Red River Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Codemasters Racing Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 10 Dk önce Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 28 Dk önce Star Wars Jedi Serisinin Yeni Oyunu Geliyor! İşte Detaylar 1 Saat önce Dragon’s Dogma II İçin Dev Güncelleme: Casual Mod Eklendi 1 Saat önce Hayatta Kalma Macera Oyunu Exelio Duyuruldu: İşte Fragman 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler